Härnösand Open 2005

Den 11:e juni 2005 arrangerades Härnösand Open, deltävling ett i Norrlandsserien 2005. Vi lyckades hitta en gräsplan mycket central i Härnösand och den lockade både folk och media till platsen. En riktigt bra marknadsföring av sporten paintball vilket är extra kul. Wizeguy Paintball från Uppsala var även med under dagen med försäljning av paintballutrustning m.m.

Tävling slutade med att Norrlandsguld från Umeå tog hem förstaplatsen i division 1 medan besökarna från söder, Strängnäs Menace, stod överst på pallen i division 2.

Sollefteå Open 2004

Den 7:e augusti 2004 arrangerades Sollefteå Open, den tredje och sista deltävling i Norrlandsserien. Under en strålande sol genomfördes turneringen på en spelplan vackert belägen längs Ångermanälvens strand bredvid Sollefteå kraftverk. Lag från både Sverige och Norge deltog och till slut stod Norrlandsguld som segrare i division 1 och Bolaget vann i division 2, båda lagen från Umeå.

På plats fanns utöver de tävlande lagen även Draxxus och Wizeguz Paintball, två paintballbutiker som erbjöd försäljning av utrustning och tillbehör.